Distributie de pliante, promoteri, drop-mail, door-drop, sampling.

Cauti cele mai eficiente solutii pentru cresterea vanzarilor ?

Ai conceput deja campania si cauti un partener de incredere care sa se ocupe de implementare?Ai ajuns unde trebuie.

BTL reprezinta publicitatea neconventionala, care ajunge la target prin diverse metode, cum ar fi campanii de promovare in supermarket-uri, distributia de materiale publicitare, participarea la evenimente etc.

 

Sampling: 

 

Aceasta activitate sustine in mod obisnuit campaniile de lansare de produs si se desfasoara in magazine, supermarketuri, cinematografe, baruri, parcuri etc.

 

Distributia de materiale publicitare ( flyere, pliante, brosuri): 

 

Acest serviciu ramane in topul preferintelor deoarece implica costuri foarte mici raportate la numarul de persoane care intra in contact cu produsul / serviciul promovat.

Diferenta intre o simpla impartire a unor pliante si o campanie de distributie consta in alegere tipului de distributie, a mesajului potrivit, a locatiilor, a intervalelor orare etc. Avem sute de campanii implementate cu succes tocmai pentru ca tinem cont de toate aceste detalii inainte de propune un plan de actiune.

 

a. Distributie pliante/flyere in cutiile postale la blocuri si vile(drop mail)

Asigura un volum mare de materiale care poate fi distribuit la un cost redus.

b. Distributie pe clanta ( doorhanger) 

Asigura un grad mai mare de raspuns deoarece pliantul este luat de pe clanta si inevitabil citit.

c. Distributie de pliante/flyere in zone cu trafic ridicat ( guri de metrou, piete etc)

Asigura un volum mare de materiale ce pot fi distribuite, putand face in acelasi timp si o selectie a persoanelor carora le este inmanat pliantul.

d. Distributie pliante in geamul autoturismelor parcate. 

Fata de distributia catre autoturimele in trecere, aceast tip de distributie permite o selectie mult mai riguroasa a masinilor. Am derulat campanii in care am selectat doar o singura marca de automobile la nivelul Bucurestiului.

 

Te invitam sa ne contactezi si sa te convingi de modul nostru de lucru. Vei fi convins ca implementarea proiectului tau este 100 % sigura si transparenta.